Privacy Policy

Met deze Privacy Policy wil Memory Online B.V. ("Memory") duidelijkheid verschaffen ten aanzien van wat zij met je persoonsgegevens doet en wat het cookiebeleid is. Deze Privacy Policy beschrijft de doeleinden van de gegevensverwerking door, onder andere, Memory, het gebruik van cookies en de wijze waarop je je rechten ten aanzien van je persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Memory's privacybeleid

De privacy van de bezoekers van deze site wordt gerespecteerd. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze site wordt beheerd door Memory. Memory onderhoudt, ook voor Memory Events B.V., Memory Publications B.V. en Memory Group B.V. ("Memory Vennootschappen"), een netwerk van sites met één centrale database. Het gaat hier om, onder andere, de volgende sites:

Memory is door de Memory Vennootschappen aangesteld als verantwoordelijke voor het verwerken van persoonsgegevens in verband met de bovengenoemde sites en anderszins.

Voor welke doeleinden worden gegevens verwerkt?

Wanneer je deze site bezoekt, kan Memory persoonsgegevens van je verzamelen, zowel direct (als je je opgeeft voor een dienst van Memory en in dat verband gegevens verstrekt) als indirect. Memory en de Memory Vennootschappen zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken (i) om je de gewenste dienst te leveren op het gebied van arbeidsbemiddeling, carrière-advies en toegang tot evenementen en beurzen, (ii) in verband met het doen van gerichte aanbiedingen en (iii) voor andere activiteiten ter ondersteuning van de bedrijfvoering van Memory en de Memory Vennootschappen, bijvoorbeeld statistische analyses. Memory en de Memory Vennootschappen kunnen, in verband met het bovenstaande en voor zover dat wettelijk is toegestaan, gegevens delen met zorgvuldig geselecteerde zakelijke partners.

Het gebruik van de website

Memory heeft passende maatregelen genomen om je bezoek aan en het gebruik van deze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Als je deze website bezoekt om informatie te verkrijgen, kunnen bezoekersgegevens worden verzameld en opgeslagen, om de gebruiksvriendelijkheid van de site te bevorderen.

Google Analytics

Memory maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de site (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de internetsite gebruikt, rapporten over de internetsite-activiteit op te stellen voor internetsite-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot internetsite-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Voor meer informatie en het Google privacy beleid verwijzen wij je naar https://www.google.com/intl/nl/analytics/index.html. Door gebruik te maken van deze site geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Cookies van Memory en/of derden

Memory (en/of bepaalde zorgvuldig geselecteerde externe serviceproviders die namens Memory opereren) verzamelen en analyseren gegevens die verbonden zijn aan het gebruik van deze internetsite, zoals domeinnaam, het aantal hits, welke pagina's zijn bezocht, vorige/volgende bezochte sites en de duur van een gebruikerssessie. Deze gegevens, die verzameld worden via cookies, worden onder meer gebruikt om onze internetsite te optimaliseren en om je op geselecteerde internetsite relevante informatie aan te kunnen bieden.

Je kunt het gebruik van cookies toestaan of voorkomen door de instellingen van je browser te wijzigen. Je kan ook je browser opdracht geven om je te waarschuwen wanneer een cookie wordt aangeboden. Je kunt dan zelf bepalen of je de cookie accepteert of niet. Zie hiervoor de instructies van je browser. Indien je ervoor kiest om alle cookies te weigeren is het mogelijk dat sommige onderdelen van de internetsite niet toegankelijk zijn of niet correct werken.

Bijzondere persoonsgegevens

Het is niet de bedoeling dat Memory via deze site bijzondere persoonsgegevens verzamelt, zoals informatie omtrent politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging, gezondheid, ras of andere zaken. In gevallen waarin Memory wel dergelijke gegevens verzamelt, zal je vooraf om uitdrukkelijke toestemming worden verzocht. Wij wijzen je erop dat je door het ongevraagd verstrekken van bijzondere persoonsgegevens aan Memory uitdrukkelijk instemt met het hierboven beschreven gebruik van deze gegevens.

Internetsites van derden

Deze Privacy Policy is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Uitoefening van rechten of vragen?

Indien je geen marketinginformatie van Memory wenst te ontvangen, kan je dat kenbaar maken via een online verzoek of per post:

Memory Online B.V.
Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam
E. info@memory.nl

Als je vragen hebt over deze Privacy Policy, de activiteiten van Memory en de Memory Vennootschappen op het gebied van gegevensverwerking of het gebruik van deze site, kan je deze sturen via een email of per post:

Memory Online B.V.
Keizersgracht 424
1016 GC Amsterdam
E. privacy@memory.nl

Wijzigingen Privacy Policy

De tekst van deze Privacy Policy kan door Memory worden aangepast gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van wijziging van bedrijfsactiviteiten. Het is daarom aan te raden om deze tekst met enige regelmaat te raadplegen als je deze site bezoekt.

Copyright 2015 Memory Online B.V.